Saturday, March 5, 2011

romate ku.




jam desktop-ku tpat mnunjukkan 1:38 a:m...mate aku mcm hantu kak limah lg la....xase ngantuk pon lg...sbnarnye aku bru je layan mvie HOT....hahahaha....not biru2 la...xbaik...aku xtaw nk sembang ape ni...huhuhu....
pe kte aku cter sket pasal romate aku skung....rmate aku ni asalnye owg pinang..ckup kck ble berkace mate...amek kursus human resourse..bleh tahan cdek la owg nye...sejak 2 mnjak ni...dye byk brbah...bkn brbah kpd bad guys la...ape yg brbah???ha...yg ni aku nk cter...ce citer ce cter...nk citer la ni...hehehe....dye mkin matang...aku bkan gey ok !!!....dye mle jg amalan solat, rjin mmbce bku2 ilmiah....ramai ppuan minat dye....antre nye dr kwn2 ppuan aku..tp aku xleh g taw la nme ppuan yg mnat kt dye tu...bkn x sporting..tp ade sbb yg xdpt di elak kn...hehehe...ape ag ek aku nk cter [sal rmate aku ni???ha....spjg aku stdy kt uum ni...sem last bru aku pjak umah dye....bkn dye x plawa..tp mse x mgizinkan...ade je projek yg aku nk kne wt ble dye pelawa...aku ni pgang pjek underground punye....( haram )....rmate aku ni ad sbjik skuter model 135 lc nouvo...aku share motor ni la p klas...nk taw x??? rmate aku ni kuat mngigau...mle2 aku jd rmate dye...aku agk terkjut gler la sbb ade je jampi serapah mse dye mmpi...nk jd goku la...ckp aku smart la ( tipu jerk ), nyanyi lgu industan la...hehehe....sambil mate tbkak...ble aku nk kjut sbuh...aku kene pk 2 kali...mamat ni tdow ke xtdow????timbul peluh besar kt bkang aku ttbe...hakhakhak.....lg aku mau cter...dye ni mdah brtolak ansur,btrus trang..ske lyn bundle..n pndai berjimat...al maklum lah...duit bank da sengke...mla la dye isap rkok daun...hehehe....ni law dye taw aku bcor rhsia psal dye mmpus aku....
korang kenal ke rmate aku???nme rmate aku ijat encem...sbb aku ad swg kawan gk nme ijat..tp yg tu aku pggil ijat xencem...hahahahah...oit jat..law ang tase ati nan aku...sory beb...ni aku bkn wt pmosi psal ang..tp aku nk habak kt ang....tq sbb jd rmate aku and byk tlg aku walaupun aku xtaw ape yg tlg...heheheh...

1 comment:

gaung said...

bukan ke rumate awak tu ada blog jugak..share la..gaung bukan nama sebenar

ENTRY TERBARU: kalau tak faham itu bukan masalah saya n bunga loceng atas underwear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...